Categories for

Irrigation pipes stretch 8 to 23m

Informations

Manufacturers

Suppliers

Viewed products

Limiting water pressure reducer 1/2 ff 15/21 dn15 manometer valve regulator valve fuel gas

The pressure reducing valve is fitted for the use of such pipes stretch gardena, x hose, stretch pocket, xhose, Xtend, x behind, canada green etc. ..Reducer with gauge DN15 G1 / 2 "F reduces the water

$25.25

Delivery expected from 12/14/2019

14 Items

Quantity
Price
5
$22.05
10
$21.38
20
$20.25
50
$19.13
100
$18.00
200
$16.88
500
$15.75
1000
$14.63

REDUCTEUR

Description


The pressure reducing valve is fitted for the use of such pipes stretch gardena, x hose, stretch pocket, xhose, Xtend, x behind, canada green etc. ..Reducer with gauge DN15 G1 / 2 "F reduces the water pressure reduces the flow with the valve balancing valve.
Product Description
New pressure reducer brass
1, Size: G1 / 2 "F
2 for gas, water or oil

Pressure reducer brass piston
Female 15/21
Use cold water, hot water (65 ° C max), compressed air
Outlet pressure adjustable (pre-set at 3 bar)
Input Max. 8 bar
Brass body
Recommended in the presence of thermostatic mixing valves.

Question 1: What is the pressure reducer?
Answer: The reducer function is to reduce the pressure on the network to be in static inside a home, 3 bar. This pressure reduction is not accompanied by a change in flow.

Question # 2: The pressure reducing valve protects Does the installation of overpressure or hammer?
Answer: The gear is on the upstream pressure upstream to downstream have a pressure of 3 bar.

Question 3: How much pressure can it hold?
Answer: The maximum operating pressure is 10 bar.

Question 4: Where do I install my gear on my installation?
Answer: During the installation head, just behind the water meter. This type of gear is particularly suitable for multi-family units possessing a general pre-expansion, each unit is equipped individually with a reducing piston.

Question 5: In what sense do I put my gear?
Answer: The pressure reducing valve is multi-position. It works horizontally and vertically.

Question 6: Can I install a pressure gauge on my gear?
Answer: A gauge 8/13 plug installed in the gearbox. The gauge is already included.

Question 7: How can I connect my gear?
Answer: The gearbox is double female
So he accepts a threaded or tapped in the specified diameter fitting.

Question 8: How do I set up my gear?
Answer: The gear is pre-set at 3 bar inlet pressure of 8 bar. If the preset does not fit, simply unscrew the top cap, and with a 6-point key, adjust the downstream pressure.

Question 9: What is the warranty on this type of equipment?
Answer: This material is guaranteed for 1 year from the date of sale.

Question 10: Is this reduction saves water?
Answer: Yes, by reducing the pressure you save water because the rate will be lower.

Reviews


Click here to leave a review




Delivery

Accessories

27 other products in the same category: